Vakantiehuis Texel 10 personen → Top 3 beste tips

Vakantiehuis Texel 10 personen tips

Ben je op zoek naar een vakantiehuis Texel voor 10 personen? Voor een vrienden- of familieverblijf? Bekijk de leukste vakantiehuizen op de grootste Waddeneiland van Nederland, namelijk Texel! Bekijk de groepsaccommodaties van verschillende aanbieders hieronder:

Vakantiehuis Texel 10 personen


1. Vrijstaand luxe bungalow met sauna

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met 5 slaapkamers en 3 badkamers
  • Privé sauna

Heerlijk overnachten op Texel met 10 personen? Dan is dit luxe vakantiehuis een bonustip namens team vakantiehuis10personen.nl! Zo ligt dit vakantiehuis op vakantiepark Sluftervallei. Het park heeft een zeer fijne ligging vlakbij het strand. Of wat dacht je van de verschillende faciliteiten waar je van gebruik kunt maken tijdens het verblijf? Ideaal voor een familie- of vriendenweekend waar je heerlijk tot rust komt. Bovendien is dit een prima betaalbaar en luxe woning waar je heerlijk verblijft. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het park of vakantiehuis? Ga dan naar meer info en boeken.


2. Natuurhuisje Texel – Den Burg

  • Vrijstaand natuurhuisje
  • Met 4 slaapkamers en 2 badkamers
  • Omheinde tuin

Kleinschalig overnachten waar je heerlijk tot rust komt tijdens je verblijf? Dan is dit natuurhuisje (monumentale Texelse stolpboerderij in het historische natuurgebied de Hoge Berg) een aanrader! Let er wel op: dit vakantiehuis voor 10 personen is beperkt beschikbaar. Wat kun je verwachten? De boerderij is circa 225 vierkante meter groot, beschikt over verschillende faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Denk aan een open haard, tuin met terras, voldoende plek om te ontspannen dus! Vanuit dit vakantiehuis kijk je uit over de landerijen met schapen in de lente overal lammetjes. Dat is toch schattig? En is er een tafeltennistafel en verschillende spelletjes in de schapenboet.


3. Rietgedekte Wellness villa

  • Rustig gelegen vlakbij De Koog
  • Wellness villa
  • Max. 1 huisdier toegestaan

Voor de echte levensgenieters is deze luxe, rietgedekte villa een aanrader voor groepen tot 10 personen. Wat kun je verwachten? Een vrijstaand vakantiehuis met een buitenoppervlakte van maar liefst 1750 vierkante meter, 5 slaapkamers, 5 badkamers, 280 vierkante meter binnenoppervlakte en maximaal 1 huisdier toegestaan. Dit hebben wij even kort samengevat. Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden? Dit vakantiehuis kun je boeken bij: Texel.net.


Vergelijkbare berichten