Vakantiehuis Moezel 10 personen → 3 x de leukste tips

Vakantiehuis Moezel 10 personen tips

Ben je op zoek naar een vakantiehuis Moezel 10 personen? Dat klinkt gezellig! Team vakantiehuis10personen.nl heeft de leukste groepsaccommodaties in Moezel voor 10 personen hier verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Luxe vakantiehuis Moezel 10 personen


1. Luxe vakantiehuis met sauna en houtkachel

  • In de heuvels boven de Moezel
  • Overdekt zwembad
  • Luxe vakantiehuis

Lekker even een paar dagen weg met vrienden of familie in Duitsland? Dan is dit luxe vakantiehuis in de Moezel een aanrader! Wat maakt een verblijf hier zo bijzonder? Om te beginnen: het vakantiehuis ligt op vakantiepark Landal Mony Royal. Zo geniet je hier van een hooggelegen verblijf tussen de wijnvelden en aan de over van de MOezel. Daarnaast heeft het park verschillende en luxe faciliteiten waar je van gebruik kunt maken.

Wat kun je van dit vakantiehuis verwachten? Dit vakantiehuis van circa 146 vierkante meter beschikt over 5 slaapkamers, 3 badkamers, een eigen sauna en een houtkachel. En huisdieren zijn beperkt toegestaan. Boek direct dit vakantiehuis.

Betaalbaar vakantiehuis Moezel 10 personen


2. Vrijstaand bungalow met houtkachel

  • Tussen wijngaarden en Idyllische dorpjes
  • Overdekt zwembad
  • Spectaculair klimbos

Voor wie op zoek is naar een vakantiehuis 10 personen in de Moezel is dit een aanrader! Dit vakantiehuis is gelegen op vakantiepark Landal Sonnenberg. Het park beschikt over verschillende faciliteiten. De Moezel staat bekend om haar wijngaarden. Naast wijn proeven kun je in dit gedeelte van Duitsland ook golfen, parachutespringen, zweefvliegen, ballonvaren of zelfs paardrijden. Een heerlijk verblijf en ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie.

Wat kun je van dit vakantiehuis verwachten? Deze groepsaccommodatie voor 10 personen beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast heeft het vakantiehuis een eigen houtkachel, terras en zelfs een parasol in de tuin. Bekijk de mogelijkheden. Let er wel op: huisdieren zijn beperkt toegestaan.

3. Vrijstaand bungalow

  • Vrijstaand comfort bungalow
  • 5 slaapkamers en 2 badkamers
  • Huisdieren toegestaan

In de heuvels boven de Moezel ligt dit vakantiehuis voor 10 personen op vakantiepark Mont Royal. Hier kun je uitstekend overnachten voor een prima prijsje met vrienden of familie. Daarnaast heeft het vakantiepark ook verschillende faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dit vakantiehuis.

Vergelijkbare berichten