Ben je op zoek naar een vakantiehuis Frankrijk 10 personen? Dat klinkt goed! Wij hebben de leukste vakantiehuizen voor groepen tot 10 personen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis Frankrijk 10 personen


#1. Villa met een privé zwembad

  • Luxueus vakantiehuis
  • Met privé zwembad
  • Huisdieren niet toegestaan

Dit is een luxueus vakantiehuis in het skigebied van het gebergte van de Porte du Soleil. Zo heeft dit vakantiehuis voor 10 personen een privé zwembad, uitzicht op een fenomenale zonsondergang en veel meer! Ideaal voor wie een rustig verblijf zoekt in de natuur. De woning ligt in een sfeervol hucht met enkele andere huizen, nabij het charmante dorpje Le Biot. Boek dit vakantiehuis, ga naar meer info en boeken.

#2. Ruime villa met verwarmd zwembad

  • Luxe en ruime villa
  • Met privé zwembad
  • Huisdieren niet toegestaan

Deze ruime en comfortabele vakantiehuis in Frankrijk is geschikt voor maximaal 10 personen. Wat kun je verwachten? Het vakantiehuis ligt verscholen tussen grote bomen en heeft bijzonder veel ruimte en privacy. In de omgeving zijn er verschillende voorzieningen. Denk aan: winkels en attracties. Dit zijn allemaal vanaf circa 20 minuten afstand met de auto bereikbaar. Ga naar meer info en boeken voor meer informatie.

Lees ook: Vakantiehuis Duitsland 10 personen

Vakantiehuis 10 personen Nederland aanbieders


Lees meer vakantiehuis 10 personen tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *