Ben je op zoek naar een vakantiehuis Flevoland voor 10 personen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Bekijk de leukste vakantiehuizen in Flevoland gemakkelijk op deze pagina van verschillende aanbieders.

Vakantiehuis Flevoland 10 personen → De leukste tips


#1. Luxe en moderne bosvilla

  • Binnenzwembad, indoor speelhal en meer!
  • Restaurant, bar, beach club en snackbar
  • Luxe vakantiehuis voor 10 personen

Direct aan het water van Veluwemeer en ingesloten door de groene natuur van Flevoland ligt vakantiepark Europarcs Zuiderzee. Dit park beschikt over verschillende faciliteiten en luxe vakantiehuizen. Dit luxe vakantiehuis voor tien personen is te boeken vanaf twee dagen. Het park is ideaal voor watersporters, adreneline liefhebbers en voor jong en oud. Wat kun je verwachten? Een binnen- en buitenzwembad, restaurant, pizzeria, snackbar en veel meer! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar Europarcs Zuiderzee.

Het vakantiehuis is geschikt voor de levensgenieters. Kom je met een groep van 10 personen? Dan geniet je hier optimaal van je privacy. In totaal heeft het vakantiehuis 5 slaapkamers en 2 badkamers. In de tuin geniet je optimaal van een eigen terras met tuinset en parasol.

Lees meer vakantiehuis 10 personen tips

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *