Vakantiehuis Eifel 10 personen → 2 x de leukste tips

Vakantiehuis Eifel 10 personen tips

Op zoek naar een vakantiehuis Eifel 10 personen? Een verblijf in het prachtige berglandschap van Eifel is een uitstekende keuze! Daarom heeft team vakantiehuis10personen.nl de leukste groepsaccommodaties hier verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis Eifel 10 personen


#1. Luxe vakantiehuis met sauna

  • Nationaal park
  • Stuwmeer
  • Wandelen en fietsen

Ben je van plan om te overnachten in Eifel met vrienden of familie? En wil je het liefst een vakantiehuis met genoeg privacy? Dan is dit vakantiehuis een aanrader! Zo beschikt dit vakantiehuis over 6 slaapkamers en 6 badkamers. Daarnaast heeft deze groepsaccommodatie ook een eigen sauna waar je gebruik van kunt maken. En ieder slaapkamer beschikt over een eigen badkamer waarvan drie met een douche cabine en één met een ligbad.

Vervelen is geen optie! Dit vakantiehuis ligt op vakantiepark Eifel Kronenburger See. Wat kun je verwachten? Denk aan een overdekt zwembad, peuter/kleuterbad, langlaufmogelijkheden in de omgeving, golfbaan in de buurt, tafeltennis, tafelvoetbal en veel meer! Bekijk de mogelijkheden.

Lees ook: vakantiehuis Duitsland 10 personen

#2. Vrijstaand natuurhuisje

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met 5 slaapkamers
  • Naar het bos te voet

Dit vakantiehuis voor 10 personen in de Eifel bevindt zich midden in het natuurpark Eifel en aan de rand van het Nationaal Park Eifel. Ben je op zoek naar een kleinschalig vakantiehuis waar je kunt verblijven met vrienden of familie? Dan is dit een aanrader. Zo heb je hier het gevoel alsof je een inwoner bent van de Eifel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar meer info en boeken.

Lees ook: vakantiehuis Moezel 10 personen

Vakantiehuis 10 personen Ameland aanbieders


Vergelijkbare berichten