Op zoek naar een vakantiehuis België 10 personen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Want wij hebben de leukste vakantiehuizen voor 10 personen in België op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis Belgie 10 personen


#1. Landal Village I’Eau d’Heure

  • Vakantiehuis met sauna
  • 5 slaapkamers en 2 badkamers
  • Luxe en betaalbaar

Aan een groot merengebied in een van de zuidelijkste putnje van de Ardennen ligt vakantiepark Landal Village I’Eau d’Heure. Het park beschikt over verschillende luxe en betaalbare vakantiehuizen. Ideaal voor wie op zoek is naar een familie- of vriendenweekend of midweek. In de omgeving zijn er verschillende activiteiten die je kunt ondernemen. Denk aan de historie, een dagje Dinant of Lille.. Dit vakantiehuis beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers, een eigen sauna en veel meer! Bekijk de mogelijkheden.

#2. Natuurhuisje met 4 slaapkamers in West-Vlaanderen

  • Vrijstaand villa
  • Met 4 slaapkamers
  • Huisdieren niet toegestaan

Over dit natuurhuisje: rustig gelegen vakantiehuis met een natuurlijke glooiende tuin. Dit vakantiehuis beschikt over natuurlijke glooiende tuin, groot terras met moderne picknickbanken, 2 glijbanen, tuinmeubelen, BBQ, petanquebaan. Ideaal voor wie op zoek is naar een weekendje weg aan zee. Want dit vakantiehuis ligt op circa 700 meter van het mooie zandstrand. Even ontspannen in het vakantiehuis? De kelder is voorzien van een pooltafel, tafelvoetbal, een mega vier op een rij, een bolderkar, wasmachine en droogrek. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar meer info en boeken.

Lees ook: vakantiehuis Duitsland 10 personen

Vakantiehuis 10 personen Nederland aanbieders


Lees meer vakantiehuis 10 personen tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *