Vakantiehuis 10 personen met jacuzzi → 3 x de leukste tips

Vakantiehuis-10-personen-met-jacuzzi-nl-tip-1

Ben je op zoek naar een vakantiehuis 10 personen met jacuzzi? Dat klinkt goed! Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Team vakantiehuis10personen.nl heeft de leukste vakantiehuizen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis 10 personen met jacuzzi Nederland


#1. Luxe bungalow met sauna en jacuzzi – Friesland

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met sauna en jacuzzi
  • Aan viswater

Even een paar dagen tussenuit met vrienden of familie? Dan is dit vakantiehuis een aanrader voor groepen tot 10 personen! Deze vrijstaande accommodatie beschikt over verschillende faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Denk aan een een eigen aanlegsteiger, sauna, jacuzzi en veel meer! In totaal zijn er 5 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een wasmachine en een wasdroger. Tip: vergeet je hengel niet mee te nemen. Daarnaast zijn er op het park zelf nog volop mogelijkheden. Lees ook: vakantiehuis 10 personen met sauna.

#2. Vakantievilla met jacuzzi – Ouddorp

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met een jacuzzi in de tuin
  • Nabij het strand

Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuis met verschillende faciliteiten? Dit vakantiehuis beschikt over een eigen jacuzzi in de omheinde tuin met een overdekt terras voorzien van tuinmeubelen. Voor de kids is er een mooie trampoline. Ideaal voor wie op zoek is naar een weekendje weg aan zee. Zo ligt dit vakantiehuis nabij het strand bij Ouddorp in het mooie Zuid-Holland. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar meer info en boeken.

Lees ook: vakantiehuis 10 personen met sauna

Vakantiehuis 10 personen met jacuzzi België


#3. Authentieke boerderij met jacuzzi – Ardennen

  • Authentieke boerderij
  • Met sauna en jacuzzi
  • Voor 10 personen

Heerlijk overnachten in de Ardennen met een groep tot max. 10 personen? En dit inclusief een eigen jacuzzi en sauna? Dan is deze groepsaccommodatie een aanrader! Bekijk de foto’s. Let er wel op: deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Maar deze authentieke boerderij is recent gerenoveerd en zoals de foto hierboven. Een prima vakantiehuis in een moderne stijl. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar meer info en boeken.

Lees ook: vakantiehuis 10 personen met zwembad

Vergelijkbare berichten