Vakantiehuis 10 personen aan het water → 3 x de leukste tips

Vakantiehuis 10 personen aan het water tips

Ben je op zoek naar een vakantiehuis 10 personen aan het water? Dat klinkt gezellig. Wij hebben de leukste vakantiehuizen voor groepen tot 10 personen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis 10 personen aan het water Nederland


#1. Landal Waterpark De Alde Feanen

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • 4 slaapkamers en 4 badkamers
  • Terras over het water en aanlegsteiger

Dit is de beste tip namens team vakantiehuis10personen.nl. Op vakantiepark Landal Waterpark De Alde Feanen ligt deze groepsaccommodatie aan het water voor 10 personen. Het park ligt aan Nationaal Park De Alde Feanen. Wat kun je verwachten? Een aangenaam vakantie aan open vaar- en zwemwater. Vanaf je eigen aanlegsteiger een frisse duik nemen? Of wat dacht je van lekker fietsen, wandelen of vissen? Daarnaast kun je in de buurt genoeg authentieke Friese dorpjes bezoeken. Heerlijk zo een weekendje weg of midweek met vrienden of familie.

Lees ook: vakantiehuis Friesland 10 personen

#2. Landal De Reeuwijkse Plassen

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • 5 slaapkamers en 3 badkamers
  • Met sauna en aanlegsteiger

Vanuit je woning het water in. Dat is pas genieten! Aan de Reeuwijkse plassen ligt vakantiepark De Reeuwijkse Plassen. Het park is ideaal voor een verblijf met vrienden of familie aan het water. Daarnaast heeft het park verschillende faciliteiten waaronder: overdekt zwembad, unieke kindereilanden, wandel- en fietsmogelijkheden en veel meer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dit vakantiehuis voor 10 personen met 5 slaapkamers en 3 badkamers. Deze groepsaccommodatie beschikt ook over een eigen sauna.

Lees ook: vakantiehuis 10 personen met sauna

#3. Vrijstaand natuurhuisje aan het water

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • 5 slaapkamers en 2 badkamers
  • Aan het water

In de prachtige Noord-Hollandse Mijzenpolder ligt dit vakantiehuis voor 10 personen aan het water. Wat kun je verwachten? Een uitstekend verblijf en geschikt voor wie op zoek is naar rust en natuur. Zo is dit vrijstaand vakantiehuis aan het water te boeken voor een midweek of een weekendje weg. De omgeving biedt een aantal wandel- en fietsroutes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar meer info en boeken.

Vergelijkbare berichten