Vakantiehuis 10 personen met 5 slaapkamers → 2 x de leukste tips

Even een paar dagen tussenuit met vrienden of familie? En ben je op zoek naar een vakantiehuis 10 personen met 5 slaapkamers? Dan zit je hier helemaal goed! Team vakantiehuis10personen.nl heeft de leukste vakantiehuizen hier verzameld. Bekijk de leukste tips hieronder:

Vakantiehuis 10 personen 5 slaapkamers Nederland


#1. Extra luxe vakantiehuis met sauna – Drenthe

  • Extra luxe
  • 5 slaapkamers en 5 badkamers
  • Drie verdiepingen

In de Drentse bossen ligt dit luxe vakantiehuis voor 10 personen op vakantiepark Puur Exloo. Hier geniet je van een luxe verblijf met vrienden of familie. Ideaal voor wie op zoek is naar een weekendje of midweek weg. Wat kun je verwachten? In het mooie Drenthe geniet je van de heidevelden, dichte bossen en veengebieden. Hier kom je dus lekker tot rust. En in de buurt van dit park zijn er tal van mogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden.

#1. Vrijstaande villa met sauna – Zeeland

  • Luxe en vrijstaande villa
  • 5 slaapkamers en 4 badkamers
  • Inclusief een sauna

Deze luxe, vrijstaande villa is geschikt voor 10 personen. Dit vakantiehuis is gelegen op vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wat kun je verwachten? Een fijn groepsaccommodatie voor 10 personen met 5 slaapkamers. Via de hal bereik je de lichte woonkamer met vloerverwarming. Er is een gezellige zithoek met een tv en openslaande deuren naar het overdekte terras. De televisie beschikt over een streamfuncties. Hiermee kun je heel makkelijk apps van je telefoon of tablet direct op het scherm van de televisie bekijken. Bekijk de mogelijkheden.

Vakantiehuis 10 personen Nederland aanbieders


Vergelijkbare berichten