Vakantiehuis Schoorl 10 personen met grote tuin

3 Vakantiehuizen Schoorl 10 personen

Ben je op zoek naar een vakantiehuis Schoorl 10 personen? Dat klinkt gezellig! Wist je dat Schoorl de breedste duinen van Nederland kent? Team vakantiehuis10personen.nl heeft de leukste vakantiehuizen hier verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Vakantiehuis Schoorl 10 personen


#1. Natuurhuisje in Schoorl

Pluspunten:

  • Prachtige grote villa
  • Oase van rust
  • Huisdieren niet toegestaan

Deze prachtige villa met prachtig uitzicht is gelegen aan de rand van Schoorl. Het huis is voor zowel vriendengroepen als families met kinderen uitstekend geschikt. Hier kom je heerlijk tot rust en geniet je van een prima verblijf in Schoorl. Op het grote erf zijn twee paarden, twee ezels, twee honden en twee katten aanwezig. De verzorgers van de dieren verblijven in het losstaande bijgebouw. De dieren zijn onderdeel van dit prachtige stukje land.

Het vakantiehuis oftewel boerderij met dieren beschikt over 5 slaapkamers. Een prima vakantiehuis voor maximaal 10 personen. Daarnaast scoort dit natuurhuisje uitstekende beoordelingen. Bekijk deze groepsaccommodatie.


#2. Luxe vakantiehuis Schoorl 10 personen

Pluspunten:

  • Bosrijke omgeving
  • Nabij zee en strand
  • Veel speelmogelijkheden

Ben je op zoek naar een grote vakantiehuis met volop privacy en mogelijkheden? Dan is deze groepsaccommodatie voor 10 tot maximaal 15 personen in Schoorl een aanrader. Dankzij de fijne ligging in een bosrijke omgeving is dit zeer geschikt voor een korte vakantie. Zo is deze groepsaccommodatie centraal gelegen. Denk aan bos, duinen, strand, uitgestrekte polders, gezellige dorpen.. Alles is hier binnen handbereik.

Wat kun je verwachten van deze groepsaccommodatie? Een schitterend natuurgebied met het strand. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Denk aan paardrijden, wandelen, fietsen of zelfs uitgaangsgelegenheden. Een compleet vakantiehuis met veel speelmogelijkheden.


#3. Natuurhuisje in Burgerbrug

Pluspunten:

  • Unieke stolpboerderij
  • Met 5 slaapkamers
  • Geschakeld/op een erf

Een paar dagen weg in een prachtige groene omgeveving in Schoorl met maximaal 10 personen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Zo is de oude schuur omgebouwd tot twee prachtige appartementen. Samen zijn ze goed voor 10 slaapplaatsen. Kleinschalig overnachten met familie of vrienden is hier mogelijk. Let er wel op: met 10 personen is beperkt beschikbaar dus wees er redelijk snel bij.


Lees meer vakantiehuis 10 personen tips