Bosvilla

Bosvilla op zeer fraai vakantiepark in Brabant.

Een riante bosvilla voor 6 personen te huur. Gelegen in een mooi stukje bos nabij Herpen en Schaick. De villa zal u verbazen door zijn aparte vormen. Met een energie laag verbruik door gedeeltelijk zone energie en gerecycled water dat voor het toilet gebruikt word. En de houthaard maakt het extra comfortabel en gezellig. De keuken is goed ingericht met alle voorzieningen die u nodig heeft. Een vaatwasser een combi magnetron een koelkast met vriezer en het gasfornuis. De slaapkamers hebben losse bedden die u naar wens tegen elkaar kan plaatsen. Ook zijn alle slaapkamers voorzien van een wasbak. Verder is er een toilet en een douche aanwezig in de bosvilla.

De directe omgeving van de bosvilla.

De ruimte om de bosvilla zal u verbazen. In het bos gelegen tussen de verschillende soorten bomen. Vanaf de bosvilla loopt u zo het uitgestrekte natuur gebied in over de herperduin. Dit gebied heeft een paar grote bosvennen en een schitterend bosduin gebied. Ideaal voor met de hond op vakantie. Ook de wandelaar en fietser kunnen direct vanaf de bosvilla vertrekken.

Hieronder vind u meer foto’s informatie en de beschikbaarheid en prijzen van de Ruime vrijstaande bosvilla in Noord Brabant.

De bosvilla’s zijn over genomen door een andere organisatie hier wordt aan gewerkt voor prijzen en informatie kunt u de link volgen